Correctus® - Den naturliga vägen
 
Home Vanansmakt Correctus Sömn och hälsa Produkter Öppet brev Kontakt Correctus demofilmer

CorrectusBack

BioHarmonizer

Undervisning


BioHarmonizer manual

CorrectusBack manual


Utförsäljning


Utförsäljning 2


Produkter

CorrectusBack är lämplig för preventiv som kurativ behandling:

  • Avslappning av spända och kontrakterade muskler och senor
  • Lagom tänjning av senor och muskulatur
  • Diskskivor och kotor antar sin normala funktion/position
  • Cirkulationen optimeras, näring tillförs, slagg bortföres
  • Rörligheten i hela ryggpelaren normaliseras   Se: CorrectusBack.

BioAcu® är ett unikt diagnos- och behandlingsinstrument. Det är det enda instrumentet i världen som finner akupunkterna eller energipunkterna utan att samtidigt förändra deras egenskaper och därigenom eventuellt blockera behandlingen. Efter utförd behandling kan man direkt se och verifiera resultatet med BioAcu. BioAcu är också ett utmärkt instrument för att ställa diagnos över den totala fördelningen av energin i en människas kropp.

BioRadiance® används för behandling av riktigt stora ytor. För till exempel rygg, axlar och stora muskelytor är BioRadiance det bästa instrumentet. Det är lämpligt för behandling av stora hudytor vid brännskador och eksem och kan bidra starkt vid återhämtning efter operationer. Det är också mycket bra vid all idrottsträning samt vid bot och lindring av uppkomna skador. I jämförelse med BioMulti behandlar BioRadiance samma yta tio gånger snabbare. Det är också lämpligt för behandling av stora djur till exempel hundar, kalvar, kor och hästar.

BioCombi® harmoniserar kroppens bioenergetiska mikrocirkulation genom att agera på akupunkturpunkterna. Behandling sker med hjälp av pulserande ljus. Hela ljusspektrat från blått till rött och även infrarött ljus innefattas av sju olika dioder: Blått, grönt, gult, orange, rött, infrarött och infraröd LASER. Det finns 112 olika pulsformer som kan kombineras och därmed anpassas precis efter patientens behov. BioCombi ger en behaglig behandling av punkter och reflexzoner, till exempel i öronen, och generella akupunkturpunkter samt vid fotzonsterapi.
Den är speciellt lämplig att behandla barn och känsliga personer med.

 

BioMulti® är lämplig vid behandlingar av större ytor.
Endast infrarött ljus används. Detta ljus pulsas på samma sätt som BioCombi.
Den främsta fördelen med BioMulti är att den behandlar stora ytor som till exempel ansiktet, öronen, händerna och fotsulorna.Laddningsbara batterier gör att instrumenten är lättransporterade och kan användas överallt även om det inte finns elektricitet.